Rekaman Kajian Basa Jawa – Tahdzib Tashil Al Aqidah Al Islamiyyah

Kajian Basa Jawa . ???? *Tahdzib Tashil Al Aqidah Al Islamiyyah” .

Kapendet saking Karya Syaikh Abdullah bin Abdul Aziz al Jibrin Rahimahullah . . ????️ *KAATURAKEN DENING* Ustadz *Setyo Susilo* -Hafizhahullohu Ta’ala- .

_Pengajar saking Pondok Pesantren Hamalatul Qur’an Bantul_ .

???? *WEKDAL* Saben dinten Senin enjing menawi live . Wanci tabuh 08.00 – dumugi paripurno .

???? *DIPUN SIARAKEN LUMANTAR* ▪️Facebook lan Youtube Radio Muslim Jogja

*On Air 1467 AM saben kemis awan*

Download PDF Kitab .

Link Download MP3 Stabil 

“Sapa wongé mlaku ana sak nduwuré dalan kanggo *NGANGSU KAWRUH*, bakal digampangaké kanggo dhéwék’é dalan tumuju marang swarga” _HR. Muslim No.2699_ . Monggo sami dipun gethok tularaken pawartos punika marang sanak sedhérék lan mitra pitepangan …

Tinggalkan Komentar